Deze vacature is verlopen

Facilitair Coördinator (m/v, 32-40 uur)

Word jij de trotse beheerder van ons nieuwe pand in 2019?! Ga jij ervoor zorgen dat alle facilitaire zaken geregeld zijn, zodat je collega’s in staat zijn hun werkzaamheden uit kunnen voeren? Voel jij je verantwoordelijk voor de veiligheid van onze collega’s? Houd jij van variatie in je werk en wil je aan de slag binnen een geweldig familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als Facilitair Coördinator?

Als Facilitair Coördinator zorg je ervoor dat alle faciliteiten binnen de de Jong BV’s optimaal in orde zijn. Zo zorg je o.a. voor het bureau voor je nieuwe collega, afstemming met onze schoonmaakdienst voor een extra schoonmaak, bestel je de kantoorartikelen en schakel je een reparateur in voor het defecte toilet. In onze organisatie hebben we kantoor- en productieomgevingen waar jij zorgt voor het onderhoud. De functie is een zelfstandige functie waarin je veel verantwoordelijkheid hebt. Je rapporteert aan onze Operations Manager.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Het onderhoud van onze panden, terreinen en inventaris van A tot Z samen met externe dienstverleners;
 • Inkoop en voorraadbeheer van de kantoorartikelen;
 • Vervullen van de rol als hoofd BHV en preventiemedewerker voor de Jong BEHEER en de Jong DUKE;
 • Onderhouden van de koffiemachines in onze panden;
 • Uitvoeren van technische werkzaamheden, bijvoorbeeld kleine reparaties of het in elkaar zetten van een bureau;
 • Assisteren van de afdeling logistiek bij grote drukte.

Ben jij onze nieuwe Facilitair Coördinator?

Geen vraag op het gebied van facilitaire voorzieningen is jou te gek! Tussen al de verschillende vragen die je ontvangt, behoud je met gemak het overzicht en stel je prioriteiten. Je bent een echte serviceverlener met twee rechterhanden, hebt technisch inzicht, schakelt snel en kunt gemakkelijk communiceren met je collega’s van de verschillende afdelingen. Je vindt de afwisseling tussen computerwerkzaamheden en zelf even sleutelen een absolute pre!

 • Afgeronde MBO 4 opleiding in de facilitaire richting;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de technische branche);
 • Ervaring als (Hoofd) BHV/preventiemedewerker;
 • Goede kennis van en ervaring met MS Office en bij voorkeur een ERP pakket;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work van onze dochtermaatschappij de Jong DUKE, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen.

Over de Jong BEHEER

De Jong BEHEER is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong DUKE, de Jong TECHNICS alsmede een vestiging in de Verenigde Staten. De Jong BEHEER zorgt ervoor dat er op het gebied van stafactiviteiten alles geregeld wordt voor de andere werkmaatschappijen. In de totale groep zijn ruim 180 personen werkzaam. Je standplaats zal Sliedrecht zijn waar we in 2019 een nieuw pand gaan betrekken.

Ga jij als Facilitair Coördinator bijdragen aan de verdere groei van de organisatie?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Fikkers (Operations Manager) via 0184-496767. We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV. Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen