Deze vacature is verlopen

IT Manager (m/v, fulltime)

Op naar nog meer automatisering! Dat wil jij met het IT team bereiken. Ben jij de IT Manager die de verbinding legt tussen het team en de organisatie en tussen onze vestiging in NL en de VS? Wil je werken in een groeiend, prettig familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als IT Manager?

Als IT Manager ben je eindverantwoordelijk voor de continuïteit van het netwerk, de diverse systemen en het applicatiebeheer van de drie de Jong werkmaatschappijen in Nederland en sta je nauw in verbinding met onze vestiging in de Verenigde Staten. Zo zet je samen met de System Administrator uit de VS IT projecten ter bevordering van de uniformiteit op. Je geeft leiding aan een klein team van drie medewerkers; een systeembeheerder, applicatiebeheerder en een werkplekbeheerder. Je rapporteert aan de Controller en/of Algemeen Directeur.

Verder bestaat jouw taken-/verantwoordelijkheidspakket uit o.a. het volgende:

 • Projectmatig leidinggeven aan IT projecten rondom de optimalisatie van Isah (ERP pakket);
 • (Laten) onderhouden, beheren en optimaliseren van de hard- en software, configuratie van systemen en apparatuur;
 • Begeleiden van de opzet en uitvoering van automatiseringsprojecten;
 • Beheren van de hardware voor ConnectMe;
 • Organiseren, plannen en coördineren van de IT werkzaamheden;
 • Beheren van het toegewezen IT budget;
 • Opstellen van periodieke managementrapportages.

Do you have what it takes to be our IT Manager?

Als IT Manager analyseer je snel. Je doorziet de bedrijfsprocessen vlot en je werkt secuur en gestructureerd. Je bent in staat de communicatie tussen de teamleden te bevorderen en je stimuleert hen in kennisdeling, creativiteit en initiatieven vanuit het team. Je legt gemakkelijk de verbinding tussen de IT afdeling en de rest van de organisatie, zowel in de processen als in de communicatie.

Wat zijn de echte CV musthaves voor onze nieuwe IT Manager?

 • Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond, zoals Informatica of Business IT & Management;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in IT, automatisering en systeembeheer;
 • Ervaring in een leidinggevende functie in een projectorganisatie/productiebedrijf;
 • Bovenmatige kennis van ERP pakketten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We houden van regelmatige (afdelings-) uitjes en doen graag wat extra’s voor onze collega’s. Een voorbeeld daarvan is ons bedrijfsfruit dat dagelijks beschikbaar is.

Wie zijn wij?

De Jong BEHEER is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong DUKE, de Jong TECHNICS alsmede een vestiging in de Verenigde Staten. In de totale groep zijn 180 personen werkzaam. de Jong BEHEER is verantwoordelijk voor onder andere het beheer van de IT systemen binnen de werkmaatschappijen. Daarnaast verzorgt en coördineert de Jong BEHEER de financiële administratie.

Word jij onze nieuwe enthousiaste IT Manager?

Wordt dit jouw nieuwe baan en begin je nog liever vandaag dan morgen? Solliciteer dan direct! Reageer door jouw met motivatie en CV te versturen via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad van Kleef (Controller) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen