Deze vacature is verlopen

Tijdelijke vervanging: Receptionist(e) (m/v, minimaal 24 uur per week voor een aantal maanden)

Wil jij tijdelijk het gezicht en de stem van de Jong BEHEER, DUKE en TECHNICS worden en ben je per direct beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als Receptionist(e)?

Als Receptionist(e) ben je het gezicht en de stem van onze organisatie. Je leidt het inkomende telefoonverkeer en post in goede banen en je ontvangt bezoekers. Daarnaast voer je diverse administratieve taken uit, zoals het inboeken van inkoopfacturen.

Do you have what it takes to be our Receptionist(e)?

Je bent representatief, klant- en servicegericht. Zowel aan de balie als aan de telefoon ben je altijd vriendelijk en blijf je rustig. Je communiceert gemakkelijk en correct, ook met internationale opdrachtgevers. Verder ben je in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Wat zijn de echte CV musthaves voor onze tijdelijke Receptionist(e)?

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Duits is een pre.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Naast een marktconform salaris doen we graag wat extra’s voor onze collega’s. Een voorbeeld daarvan is ons bedrijfsfruit dat dagelijks beschikbaar is. Zo kunnen we je een fijne tijdelijke werkplek bieden!

Wie zijn wij?

De Jong BEHEER is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong DUKE, de Jong TECHNICS alsmede een vestiging in de Verenigde Staten. In de totale groep zijn 180 personen werkzaam. de Jong BEHEER verzorgt en coördineert de volledige financiële administratie voor de Nederlandse werkmaatschappijen.

Word jij tijdelijk onze enthousiaste Receptionist(e)?

Wordt dit jouw tijdelijke baan en begin je nog liever vandaag dan morgen? Solliciteer dan direct! Reageer door jouw motivatie en CV te versturen via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter van den Boogaard (Hoofd Financiële Administratie) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen